Workshops bloemschikken

Workshop bloemschikken

Wat is een workshop bloemschikken?

Bij workshops bloemschikken gaat het om het maken van mooie bloemstukken met een boeket of verschillende bloemstukken. Gedurende de dag is er een sjeik aanwezig om te helpen. Gedurende de dag en rond lunchtijd hoeft niemand te komen om op te zetten. Het is een leuke, dankbare en leerzame dag voor al onze bloemisten. Een belangrijk onderscheid van deze leerstijl is dat er niet volgens traditionele lesmethodes wordt gewerkt. Hierdoor leren onze studenten met de pel klim, verplaatst over naar u, en in de meeste gevallen hebben we onze studenten te voltooien op hun eigen! Meestal hebben we elk semester Requisition Forms in te vullen voor Spring Events. Dus of je nu net een bloemenzaak begint of van bedrijfsbloemist verandert, je kunt een workshop bloemschikken gebruiken voor elk evenement dat je bij je bloemist hebt. Tijdens een acht uur durende dag leert u of een onderdeel van de cursus door te nemen (chapstick, olie en daadwerkelijke bloemstukken). We doen ook onze maandelijkse voorjaarsbeurzen! Elk jaar hebben we nieuwe oude en nieuwe evenementen in onze winkel.

Waarom zou je dan een workshop bloemschikken volgen?

Dat is een zeer goede vraag. Veel mensen zouden willen dat ze naar een workshop bloemschikken waren geweest toen ze met hun bloemenzaak begonnen. Het kan ook een leuke dag zijn waar je kunt leren en een leuke tijd hebben! Als je moet winkelen voor bloemen en gereedschap leer je een heleboel dingen. We hebben een grote muur van bloemen en de manier waar ze vandaan komen. Je leert ook hoe je verschillende bloemen en botanicals doet. Dit kan een leuke tijd zijn om te gaan winkelen en leer een aantal interessante manieren waarop uw bloemen bedrijf kan profiteren van uw consument.

Zijn die echt goed?

Ja. Voor degenen die nieuw zijn in de bloemensector is er een hoop te leren en het belangrijkste is dat u te zien krijgt wat er voor u beschikbaar is voor uw bloemenzaak. We doen ons uiterste best om onze kunst en gave van bloemen voor zichzelf te laten spreken. Voor het grootste deel zult u in een mooie nieuwe kamer verblijven. Je leert en bloeit. Als u meer wilt leren, kunt u ook een school vinden die u kan helpen bloemschikken met u te leren. Deze service is niet essentieel voor het maandelijkse voorjaarsevenement dat wij aanbieden, slechts een klein onderdeel van onze winkel. Maar daarnaast bieden wij ook de bloemsierkunst en bloemcreatie aan.

Hoeveel mensen kunnen een workshop bloemschikken bijwonen?

Dit is een zeer goede vraag, want we hebben zowel workshops meststof traditionele gevierde dag voeding hoffelijkheid van Sugarman’s Organizing. Sommige mensen wonen uw lente-evenement bij en sommige niet… kijk naar de beschikbare data voor de datum van vandaag. De regels van het evenement zijn dat er geen kosten zijn, geen betaling en geen terugbetaling. U bent er gratis! Soms heb je een banner waarop staat,… “maar we moeten meer deelnemers krijgen in deze workshop, dankzij het werk dat Sugarman’s Organizing doet.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.