Sportschool en fitness voor vrouwen

Fitness voor vrouwen rotterdam

Curves Women’s Gym & Fitness Resort, gelegen in Berwick, Maine, is niet zomaar een sportschool voor vrouwen. Het is een compleet fitnesscentrum, gespecialiseerd in alleen voor vrouwen geschikte trainingsmethoden, in een prachtige omgeving. Velen die Tri- States bezoeken, hebben problemen met het gevoel niet op hun plaats te zijn, of zich anderszins ongemakkelijk te voelen in de gemiddelde sportschool. Dus vragen ze ons: waarom? Dat is mooi, ze zijn altijd welkom in onze sportschool!

Ons centrum is alleen voor vrouwen. Vrouwen die in aanmerking komen voor een van onze programma’s, en die ook samen willen trainen, kunnen zich inschrijven voor een vrouwenles in onze faciliteit. Ze kunnen beginnen met slechts twee sessies, met een tussenpoos van twee weken. Sommige vrouwen doen er 4 of 5 maanden over om een introductieles af te maken. En een van onze voorkeursopties na een paar eerste lessen, is een super uur van 45 minuten gewijd aan het werk dat alleen vrouwen kunnen doen.

Curves Women’s Gym gaat er prat op een “women-only” faciliteit te zijn. En we zijn er trots op dat we een “no bonk” beleid hebben: we vragen vrouwen om het voorlaatste shirt dat beschikbaar is over te slaan, en het shirt dat ze aan hebben aan te houden, zodat we ze niet hoeven te verschonen. Vrouwen genieten van dezelfde voorzieningen en coördinatie als mannen, namelijk dat dit een veilige, gezonde manier is om af te vallen.

Maar de ware maatstaf voor ons succes is de manier waarop wij vrouwen in staat stellen zich in onze club te ontplooien. Zoals we al zeiden, onze sportschool is alleen voor vrouwen. Vrouwen die regelmatig onze fitnesslessen bijwonen, zeggen vaak dat ze zich prettig en gemotiveerd voelen in onze uitsluitend voor vrouwen bestemde omgeving. Vrouwen hebben zichzelf geïntegreerd in onze trainingsschema’s en zijn zelf instructeur geworden. Vrouwen zijn in onze fitnessclub komen trainen – niet als groep maar als koppel, en als individu – opnieuw, niet als groep maar als koppel. En in de afgelopen jaren is een groeiend aantal vrouwen deel gaan uitmaken van onze staf. Zeven van ons zijn momenteel vrouwen. Onze fitnessfaciliteiten zijn niet alleen uitgerust om tegemoet te komen aan persoonlijke vrouwelijke klanten, maar ook om tegemoet te komen aan de behoeften van mannelijke klanten die vergezeld worden door vrouwelijke klanten.

Dan is er nog een andere optie: Een instructeur inhuren.

Of u kunt een van onze coaches met u laten samenwerken om u te begeleiden bij aerobics, spierversterking, Tai Boxing en andere oefeningen die uw stemming verbeteren. Een van onze coaches geeft les aan vrouwen in paren. Een van onze restrunners traint vrouwen om hun hardlopen te verbeteren in onze met gras begroeide, gefotografeerde runs. En onze masseurs voorzien in alle behoeften van vrouwen, van beginner tot professional.

Pas uw training aan

Stel je voor om je appartement uit te breiden met houten vloeren, ventilatie, spiegels, gewichten en een hoop andere fitnessapparatuur? Je zou je eigen trainingsgroep kunnen beginnen. Kies de oefeningen en fitnessmethoden die het beste werken voor jou en je groep: aerobics, boksen, Tai-Chi, persoonlijke training, kickboksen, klassikale training, competitie, stretching, kettlebells, yoga, vechtsporten, gymles, of iets anders dat je kunt bedenken. Ga nieuwe dingen uitproberen die je hebt uitgevonden. Doe mee aan wedstrijden en try-outs voor de volgende lokale competitie. Heb plezier! Kom in vorm!

Hier bij Curves geloven we niet in een sportschool routine voor vrouwen, maar in een vrouwen workout groep. Vrouwen die het voor elkaar krijgen hebben een gespecialiseerde vrouwenles nodig. Maar als fitnessspecialiste voor vrouwen en eigenaar van een sportschool voor vrouwen, weet ik dat vrouwen kunnen trainen om hen te helpen (hart gezond) af te vallen. Mensen met overgewicht hebben over het algemeen een groter risico op kransslagaderaandoeningen dan mensen met een normaal gewicht. Het behoud van een gezond hart is van het grootste belang. Daarom vertel ik vrouwen om te sporten! Train, train, train, en al het extra gewicht dat je kwijt moet raken zal eraf smelten met en waarschijnlijk met een lekker, gezond dieet en wat Been Mentamenten. Als je altijd te horen hebt gekregen dat je te zwak bent voor aerobic oefeningen, doe er dan nu een schepje bovenop en schrijf je in voor een spinning les. Zet je wens om in werkelijkheid. Er zijn veel sterke, atletische vrouwen bereid om met je mee te doen en het momentum dat je zult creëren zal geweldig zijn!

Raak in de veronderstelling dat als je de trap neemt, in plaats van de lift, je een elegante, subtiele, koele tonus krijgt zonder dat er iets belachelijks aan je kleren en je schouders hangt. Met een TomTom of ander trapapparaat verbrandt u ongeveer 25-30 calorieën per minuut. Verdubbel dat, of hoger, als je jagen dat het opbouwen van momentum tot het punt dat het doen van squats doen twee reps voor elke een minuut brandt ook 25-30 calorieën per seconde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.