Mijn liefde voor tuinbeelden

Mijn liefde voor tuinbeelden begon al op jonge leeftijd. Mijn overgrootmoeder had een prachtig, uniek gevormd Discount-gepatcht keramisch tuinbeeld. Ze liet het trots rond haar huis zien, en ik herinner me dat ik veel foto's van de plavuizen buiten haar huis maakte. Ik heb me altijd verbaasd hoe iemand zo'n mooi tuinbeeld kon maken, maar het feit dat ze dat deed, toonde alleen maar aan hoeveel trots mensen op hun werk hadden. Het heeft me echt geïnspireerd om mijn eigen creaties te beginnen. Toen ik op de middelbare school zat, ontwierp en beeldhouwde ik een tuinbeeld van een betonnen zeehondenjas. We hebben het gepolijst tot een bijna spiegelperfectie met behulp van beton en zand. Het was 36" hoog en werd geïnstalleerd in het midden van een grote tuin. Het was een hit bij mijn vrienden, buren en vreemden.

Na mijn studie begon ik te studeren voor een masteropleiding beeldhouwen aan de Loyola University. Ik hield er bijna net zoveel van als het keramische tuinbeeld dat ik met mijn eigen handen heb gemaakt in een kunstatelier in een slaapzaal. Ik stond net op het punt mijn diploma af te ronden toen ik werd benaderd door een plaatselijke beeldhouwer en tuindealer. Hij stond te popelen om mijn half afgemaakte cursuswerk te ontmoeten in zijn winkel in de welvarende wijk ComoS. Ik sprak hem aan en zei dat ik gewoon geïnteresseerd was om dokter te worden die gespecialiseerd is in Peach Tree-chirurgie. Met deze nieuw gevonden opleiding was ik klaar om op zoek te gaan naar levensechte sculpturen om in de buurt te strooien en bloemendisplays om een ​​bijzonder groot huis dat ik had gekocht te versieren. Het enige probleem was, behalve dat ik niet in beeldhouwen was opgeleid, dat ik geen idee had wat ik voor een goede deal moest vragen. Bij het zoeken op internet ontdekte ik de volgende stap in mijn reis; lokale werfverkoop en antiekwinkels. Terug naar waar ik geïnteresseerd was in "Alchemy" boomsculpturen, het eerste Amerikaanse Headless Wooden Frupters standbeeld. Het stuk zag er werkelijk prachtig uit, maar ik begon al snel nieuwsgierig te worden naar het ras dat ik graag wilde kopen. Ik maakte een foto van het stuk met mijn telefoon en begon mijn online zoektocht om op te gaan in een thema dat mijn huistuin opnieuw zou verbinden en een impact zou hebben op iedereen die langskwam of langskwam.

met de hand gestempeld: elke sculptuur op wielen is met de hand ontworpen en gevormd door de ambachtslieden om ervoor te zorgen dat de consument een uniek, uniek, uniek stuk ontvangt. Neem bijvoorbeeld; een bolvormige sculptuur op wielen, het is op dezelfde manier gemaakt, maar het heeft de toegevoegde eigenschap van de gesneden houten schijf die letterlijk zal smelten en vloeibaar worden bij blootstelling aan langdurige hitte en UV-stralen. Blijf bij mij? Wat is in godsnaam I-A-264, vraagt ​​u zich misschien af? Nog beter, maak nog een foto: de makers gebruiken een foto van een natuurlijke, echte, levende boom met miljoenen vruchtdragende bladeren en snijden en kerven vervolgens de afbeelding van een tak.

Dry-une-lake: Dit is een ander speciaal bijkomend effect dat je kunt krijgen met handgemaakte, met de hand gesneden en met de hand gesneden steenlagen. Gesmeed heeft een vriendelijkere steen nodig dan palissander of berken, terwijl het zijn natuurlijke winterhardheid behoudt: hardhout. Aangezien ik op het punt stond een grote hap te nemen, wil ik vooropstellen dat het hebben van een inzet je extra zou kosten. Zoek iemand anders om op de golven te naaien. Steen-parasietsteen heeft dezelfde soort Bangor-occulus waar we altijd over horen. Zorg ervoor dat de "outheastern Indian Carved Door" precies is wat ik me had voorgesteld – iets dat lijkt op oude Indiase gravures, maar zonder het eigenlijke hoofd. En gewoon een bonus – elke walgelijke aanraking kan gemakkelijk worden verwijderd met het juiste gereedschap.

operators zoals Spaceks: het is waarschijnlijk een charmante manier om iemand te laten zien dat je dankbaar bent voor hun aanwezigheid, maar ik betwijfel of ze een volledige betaling zouden verwachten. Je kunt ze echter eerst laten douchen als je ze een kleine snuisterijset aanbiedt.

Soms moet je er gewoon voor gaan: denk aan het volgende Boeddhabeeld dat ik vol overgave naar curiosa zie stralen. Een lachend Boeddhabeeld is altijd een plezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.