Installeren van akoestische wandpanelen

Akoestisch wandpaneel

Akoestische wandpanelen zijn premade zoals veel winkels zijn. Deze premade panelen, variëren in kosten dat is de reden waarom zorg ervoor dat je in staat bent om ze te veroorloven. U moet in staat zijn om de beste te bepalen die aan uw behoeften voldoen. Als uw werkplek zal het effect van zitten en praten, koop degenen die zijn ongeveer 6 ” vierkant in grootte.

Deze producten worden verkocht in verschillende kleuren. De beste zijn de transparante omdat de kleuren niet gemakkelijk te zien zijn. Degene met patronen maken de muur erg netjes en schoon. Deze panelen zijn voor residentieel thuisgebruik. Als u een systeem dat uw hele kamer een hoge prestaties zal maken, kunt u kopen, maar als je gewoon een eenvoudige woning, zal de degenen voor u geschikt.

Akoestische wandpanelen zijn vrijwel een nieuwe technologische vooruitgang die is gemaakt om uw huis comfortabeler te maken. Deze panelen worden meestal op de muren geplaatst, zodat we ze lichter moeten installeren. U kunt dit type ook gebruiken als u een goede akoestische geluidsdichte wand wilt hebben en ook om een aangename displaywand te hebben.

Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe u akoestische wandpanelen kunt installeren:

1. U moet de basisplanken van de muur verwijderen, zodat u de bovenkant van de muur hebt. De onderkant van de gipsplaat moet worden gezaagd met een decoupeerzaag. Eventuele onvolkomenheden moeten worden opgelapt, zodat er geen licht binnenvalt. Meet de afstand van de gipsplaat vanaf de basis en snijd het inch lange stukken. Dan moet je een inch stuk gipsplaat snijden rond de acht inch. Dit zal de plaats zijn waar u deze panelen zult plaatsen.

2. U hebt een gipsplaat van een duim dik nodig om de panelen vast te spijkeren aan de gipsplaat die u in stap één hebt aangebracht. De eerste verhoging van elk paneel moet worden gemaakt.

3. Voor akoestische geluidsabsorptie binnen moet je de lichtgewicht gipsplaat aan het plafond spijkeren, met behulp van niet-spijkers. Dit wordt alleen gebruikt als u geen elektrische bedrading in de buurt van uw huis of in de stacaravan hebt.

4. Verf de gipsplaat waarop u de akoestische wandpanelen hebt geïnstalleerd in kleuren die bij de kamer passen, dit zal helpen om het uiterlijk van zwarten te verbergen. Het is raadzaam om ze te schilderen voordat u klaar bent met de installatie.

5. Met behulp van een twee inch dikke rol kunt u nu beginnen met het leggen van de panelen van akoestische wandpanelen. U moet de instructies op de verpakking van de akoestische wandpanelen volgen. U moet op de hoeken beginnen en van de hoeken naar binnen gaan. Breng de uiteinden van de panelen aan op de muur en duw het paneel dat er direct bovenop ligt aan zodat de gipsplaat de gipsplaat ontmoet die op zijn plaats is. Nadat u de panelen tegen de muur hebt geduwd, moet u de panelen nu vastnagelen aan de gipsplaat die u hebt geïnstalleerd, zodat het lijkt op een eenrichtingsband.

6. Nu kunt u beginnen met het leggen van akoestische wandpanelen op een andere metalen of houten stud in de muren, zodat door de Doe-Het-Zelf akoestische wandpanelen die je hebt verdwenen in die muur. U kunt ook akoestische producten gebruiken om de panelen op hun plaats te bevestigen, maar dit zal afhangen van uw specificaties. Elk akoestisch geluidsisolerend paneel heeft zijn eigen instructies voor de installatie ervan.

U heeft nu een huis dat beter klinkt als het gaat om het bouwen van een geluiddichte woning. Door gebruik te maken van akoestische wandpanelen kunt u helpen inbrekers op afstand te houden omdat uw woning niet langer een doelwit is voor hun wensen en daden. Dit is echt heel nuttig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.