Hoe maak je een huwelijks aftel kalender

Free November Kalender Op Grijs Houten Oppervlak Stock Photo

De planning van een huwelijk is een van de meest hectische fasen van je leven. Vooral als je gaat trouwen. De meer dan 12.000 mensen die op dezelfde bruiloft zullen zijn als jij, geven je uren en uren om te plannen. En dat is nog voordat je de duizenden gasten erbij telt die de hele dag aanwezig zullen zijn. Dus, hoe krijg je al die bruiloften ooit voor elkaar? Je krijgt een aftelkalender! Cindy is een moeder van drie kinderen en is al sinds 2011 bezig met het plannen van haar bruiloft. Ze heeft vijf maanden lang onderzoek, onderzoek en nog eens onderzoek gedaan voordat ze haar besluit officieel maakte. Het was niet gemakkelijk, maar het is haar gelukt! En geloof ons, je grote dag met precisie kunnen plannen is geen gemakkelijke prestatie! Hier lees je hoe je een perfecte aftelkalender maakt:

How to plan your wedding

Dit is de eerste stap om je bruiloft te plannen. Je moet precies beslissen welke dag (als die er is) en welk tijdstip (als die er is) je van plan bent te gaan vieren. De eerste stap is het vinden van een huwelijkslijst. Dit moet een plek zijn waar je alle details van je bruiloft kunt vastleggen, zoals de dag, het tijdstip en de plaats van de bruiloft. Als je er nog geen hebt, begin er dan een en factureer het als een “bruiloft”. Je moet dezelfde kalender bijhouden die je voor je werk gebruikt, of iets wat erop lijkt. Je kunt dezelfde kalender gebruiken voor je trouwdag en voor je huwelijksreis. Als je een bruiloft op een bestemming plant, wil je daar ook dezelfde kalender voor gebruiken. Je kunt ook dezelfde kalender gebruiken voor elk evenement op je bucketlist. Maar voor elke bruiloft zult u een unieke kalender willen kiezen die de gebeurtenis, het seizoen en de maand waarin u het wilt vieren weerspiegelt.

De Grote Dag

Uw trouwdag wordt de belangrijkste dag van uw leven. U moet een mooie ceremonie plannen en de liefde door de hele kamer verspreiden. Als je je bruiloft aan het plannen bent, moet je in gedachten houden dat je vrienden en familie om je heen hebt, die ook gaan trouwen. Je moet dus ook een huwelijkscadeau plannen voor iedereen op je lijst. Data en tijd van de maand zullen variëren afhankelijk van waar in de wereld je gaat trouwen. In Noord-Amerika zou je bijvoorbeeld oktober als “jaar” kunnen kiezen en Europese landen als Europa, Australië en Nieuw-Zeeland allemaal de “maand”. Denk er bij het kiezen van de maand aan dat de kalender een afspiegeling moet zijn van de cultuur en de manier van doen op dat moment. In Azië kies je bijvoorbeeld oktober als “jaar” en Europese landen als Frankrijk, Duitsland en Engeland gebruiken die specifieke maand. Als u de maand op uw huwelijkskalender selecteert, zullen alle details precies worden weergegeven.

Vier de mijlpaal

De dag dat je trouwt wordt beschouwd als de gelukkigste dag van je leven. Vier dit door een lijst met feestbenodigdheden te kopen. Dit zal u helpen om een feest te plannen dat feestelijk isRegister.com, de toonaangevende marktplaats voor het vieren van mijlpalen, voorziet u van feestbenodigdheden en tips. Vier het hele jaar door door de perfecte cadeaus voor uw dierbaren te kopen. Dit zal hun geluk vergroten en ervoor zorgen dat ze zich speciaal voelen. Als u bijvoorbeeld in 2019 gaat trouwen, vier dan de eerste verjaardag van uw relatie. Simpel gezegd, je zult de eerste datum waarop we ooit zijn gaan daten nooit vergeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.