Hoe kan ik plassen

Haptonomie Wassenaar

In de eerste technieken leer je hoe je moet plassen, inclusief hoe je jezelf moet laten plassen en hoe je de urine moet maken. Je zult ook yogalessen volgen.

De aanstaande moeder kan een cursus eerste hulp krijgen in traumaverwerking. In de cursus zal worden behandeld hoe bepaalde problemen, waaronder trauma’s, hoge bloeddruk en emotionele depressie, moeten worden aangepakt. Ook wordt aandacht besteed aan eventuele problemen die zich tijdens de bevalling kunnen voordoen. De cursus zal informatie bevatten over zwangerschap, bevalling en de ondersteuning van de moeder.

De volgende veel voorkomende technieken bij de bevalling zijn bekkenverzakking en vaginale bevalling. Veel vrouwen krijgen tijdens de zwangerschap haptonomie te maken met een bekkenverzakking, wanneer de baby in het onderste deel van het bekken zit. Dit kan soms leiden tot een incontinentieprobleem. Verschillende zwangerschapscursussen vertellen u wat u moet doen en hoe u dat moet aanpakken. Het doel van deze techniek is ervoor te zorgen dat de vrouw rechtop staat, zodat de baby niet geschaad wordt. De Theekagensis Methode is een manier van natuurlijk bevallen. Deze methode is afkomstig uit het gebied van Italiƫ. De verschillende technieken zijn ontworpen om die vrouwen te helpen die lijden aan Yoga-tekorten, waardoor de spiersamentrekkingen voor hen moeilijk kunnen zijn.

De Lamaze- en Bradley-methode voor bevallingen zijn twee andere veel gebruikte programma’s. Hun basis is de overtuiging dat kinderen die uit de vrouw komen op een natuurlijke manier moeten worden behandeld en dat de bevalling zo natuurlijk mogelijk moet verlopen. Zij hebben in principe dezelfde doelstellingen als de Lamaze en Bradley Methode.

Er zijn zwangerschapscursussen die u leren over een normale bevalling. Het doel van deze cursussen is de moeder een helpende hand te bieden en haar te trainen in verschillende technieken en de verzorging van het kind. Zo wordt een vrouw bijvoorbeeld geleerd hoe zij de verschillende weeĆ«npijnen kan herkennen en wat zij moet doen om deze te verlichten, voordat zij naar het ziekenhuis gaat. Constance Ahler was een van de eerste vrouwen die het stadium van de bevalling bereikte door thuis zo’n cursus te volgen die werd gegeven door Lothsmanship-instructeurs.

Zwangerschapscursussen leren je ook hoe je kunt omgaan met de verschillende emotionele en fysieke pluspunten van het moederschap. En je zou altijd een zwangerschapscursus moeten kunnen vinden, voor het geval je door een zwangerschap overweldigd wordt.

 

lees meer

fysio

fysiotherapie

Leave a Reply

Your email address will not be published.