Baby Jongen Veiligheid

Speelgoedwinkel

Vóór de uitvinding van het internet waren er maar weinig online winkels, vooral omdat het aanbieden van een fysieke locatie om te winkelen te veel overheadkosten met zich meebracht. Ten tweede waren de kosten om een onlinewinkel te bouwen veel lager dan de kosten van een fysieke winkel.

De trend naar gemak is zeer duidelijk in de wereld van het online winkelen. Gevraagd naar de reden voor de daling van de offline verkoop, worden meestal redenen aangehaald zoals een te lage penetratiegraad van het internet of mogelijke afhakers. Maar wat is de waarheid achter deze Captious? De fabricage van speelgoed op zich is niet de reden voor de daling van de offlineverkoop, drop-offs en het verzwijgen van informatie over de productprestaties.

De waarheid is dat de online verkoop van speelgoed fascinerend is omdat deze via het internet verloopt in plaats van de kosten te moeten betalen voor het in dienst nemen van een echte persoon om een enquête te houden, of voor het intypen van een zoekopdracht op de computer. Ook zijn met de komst van het World Wide Web zoekmachines in het leven geroepen om te helpen vinden wat men zoekt, waaronder speelgoedinformatie.

Speelgoedfabrikanten hebben geprofiteerd van het feit dat er zoekmachines bestaan om hun producten te helpen vinden. Het is interessant op te merken dat in 2005 alleen al in de VS voor 80 miljard dollar aan speelgoed werd gekocht. Als je alleen naar speelgoed kijkt, lijkt die 80 miljard dollar niet veel, maar als je bedenkt dat elke minuut van de dag een op de vijf kinderen wordt geboren, beginnen de cijfers op te lopen.

Een van de redenen waarom ouders zwijgen over de gevaren van speelgoed, is dat zij geen misoproducten willen vergulden. Gezien het feit dat elke minuut van de dag een op de vijf kinderen wordt geboren, en dat twee van die kinderen jongens zijn, is het risico van misoprogeniciteit van speelgoed echter vrij groot.

Voor babyjongens wordt regelmatig gebruik gemaakt van schuim op basis vanyleen, polyurethaanschuim en siliconen, de grondstoffen voor autogordels, om nog maar te zwijgen van de materialen die in speelgoed voor peuterbaby’s worden gebruikt. Op enkele uitzonderingen na is al dit speelgoed ontworpen en vervaardigd met de juiste veiligheidsprofielen. Aangezien bijna al het speelgoed aan de veiligheidsnormen voldoet, is het onwaarschijnlijk dat het speelgoed dat als veilig babyspeelgoed wordt gepresenteerd, op enigerlei wijze gevaarlijk is.

Babyboomers zijn waarschijnlijk de doelgroep voor veel van de beschikbare baby jongen veilig speelgoed, maar het is belangrijk om te onthouden dat als mensen ouder worden, ze meestal meer tijd en geld te investeren in speelgoed dan ze doen oefening. Het is vrij gemakkelijk voor ouders van oudere kinderen om hun aankopen te heroriënteren van speelgoed naar lichaamsbeweging.

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat veel speelgoed tegenwoordig veilig is, moet u toch bedenken dat in de loop der jaren meer dan een paar stukken speelgoed zijn teruggeroepen. Het is niet ongewoon dat elektrisch speelgoed, of zelfs een kussen, wordt teruggeroepen. Misschien meer dan de veiligheidskwestie, leiden veel speelgoedterugroepingen tot creativiteit en ontwikkeling van defecte of gevaarlijke speelgoedproducten, waarbij in veel gevallen de stoelen van een lift verwondingen en erger veroorzaken.

Hoewel speelgoed dus ongetwijfeld veiliger is dan vroeger, is het niet noodzakelijkerwijs veiliger voor de veiligheid van uw kinderen. Als u uw kinderen veilig wilt houden, lees dan dit artikel en beslis welk van de verschillende soorten veilig speelgoed voor babyjongens het beste aan de behoeften van uw gezin voldoet.

U kunt beginnen ophttp://www.toysafety.netwhere waar u al het teruggeroepen speelgoed kunt vinden, evenals ouders die problemen hebben ondervonden met hun speelgoed.

U kunt op het tabblad “Recalls” klikken om naar de specifieke recalls te navigeren.

U kunt naar beneden scrollen naar de rubriek “gezondere schoolgaande leeftijd” en klikken op “Gezondheidsrisico’s”. Deze link geeft een gedetailleerd overzicht van alle gezondheidsrisico’s voor ouders en biedt een oplossing voor ouders die zich in de ongelukkige situatie bevinden dat de Toy Safety Selection Service “verwijderd” moet worden.

Klik op het tabblad “Ik ga akkoord” om u aan te melden voor de terugroeping.

U kunt ook zoeken in de rubriek “icycle equipment” om te zien welke modellen scooters op de “terugroeplijst” staan.

U kunt ook in de rubriek “kantoorbenodigdheden” zoeken naar oude school- en kantoorbenodigdheden die niet meer in de rekken liggen.

Surefire, een vooraanstaande website voor consumentenproducten, biedt een kit waarmee ouders en grootouders het speelgoed en de uitrusting van hun kind kunnen sorteren en de juiste Makita- of Black & Decker- of Playtex-gevaren voor tieners kunnen vinden. gevaren ook op de “terugroeplijst” staan.

TheGBamine Your Home Kit, is ook verkrijgbaar op Amazon.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.